Kockáztatta az asszony életét a heves férj

56 kilométeren át furikázta nejét - a kocsi tetején!

Csak a visszapillantó tükörnek és az ablaktörlőnek köszönheti életét az az asszony, akit férje egy heves vita után szó szerint az autó tetején utaztatott, nem kevesebb, mint 56 kilométeren keresztül!

2011.03.03 15:29MTI

Az Egyesült Államokban történt eset nem kaszkadőrmutatvány volt, hanem valódi házas-párbaj.

A férj egy heves veszekedés következményeként pattant a furgonba, felesége pedig megpróbálta megakadályozni, hogy elhajtson. De a felbőszült 36 éves férfi hajthatatlan volt, pontosabban nagyon is (el)hajtós, olyannyira, hogy autópályán folytatta az utat.

Felesége viszont addigra már a kocsi tetején feküdt és kétségbeesetten próbálta megtartani magát. A visszapillantó tükörnek és az ablaktörlőknek hála, sikerült neki, a férj pedig végül lelassított annyira, hogy neje élete kockáztatása nélkül le tudott ugrani a kocsiról.

Kórházba került: a mögöttük haladó autós vitte be. Szerencsére a kihűlésen kívül komoly baja nem esett. A férj közben hazatért, hamarosan rendőrök mentek érte.

Gyilkossági kísérlet, emberrablás és családon belüli erőszak címén indult ellene eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.