A bolt tulajdonosa is röhögőgörcsöt kapott

Videóval! Bukdácsolva futott el a balfék betörő

Nem ez volt az első betörési kísérlet, de kétségkívül a legszórakoztatóbb - ismerte el a kaliforniai élelmiszerbolt tulajdonosa, miután megnézte a biztonsági kamera által rögzített képsort.

2013.03.28 16:35ma.hu

Egyelőre nem sikerült a rendőrségnek a nyomára bukkannia annak a "sportos" betörőnek, aki a kaliforniai Reddingben akart éjnek évadján bejutni a Kent Hús- és Élelmiszerboltba, de bizonyára szerzett már néhány vidám percet a nyomozók közt a felvétel. A finoman szólva szokatlan öltözékben - pöttyös nadrágban, mélyen kivágott V-nyakú pólóban és egy könnyű kabátban - megjelenő betörő a biztonság kedvéért egy álcaharisnyát is a fejére húzott, de előbb még benézett a bolt üvegablakán, talán szemlét tartott és a harisnya nélkül jobbak voltak a látási viszonyok.

Aztán ellépett az ajtó elől, az arcára húzta a harisnyát - amelynek két szára hosszú, lelógó fülként lifegett -, majd egy darab követ vágott az üvegajtóhoz. Az meg is repedt, de nem tört be, ellenben a riasztó azonnal megszólalt, mire a hős betörő hanyatt-homlok, de leginkább négykézláb kezdett menekülni, többször is elbotolva a saját lábában, míg végül sikerült elinalnia az éjszakába.

A rendőrség persze nemcsak a mulattatás kedvéért töltötte fel a világhálóra a videót, hanem azért is, mert azt remélik, talán akad valaki, aki felismeri a balfék elkövetőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.