Szembeszállt a szupernagyi a betörővel

Eltörte a támadó kését a bátor nagyi és kituszkolta a lakásból

Könnyű áldozatnak tűnt a 18 éves rabló számára az otthonában egyedül tartózkodó 79 éves idős asszony, ám végül menekülőre kellett vennie a figurát, mert a nagyi nem ijedt meg.

2013.02.20 09:44ma.hu

Elfogta és a nyomozás megindításával párhuzamosan kezdeményezte az előzetes letartóztatásba helyezést a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság az a 18 éves fiatalember ellen, aki kedden délután egy 79 éves aranyosapáti asszony lakásába tört be, majd az otthon tartózkodó idős nőt késsel kezdte fenyegetni. A nőből azonban előbújt a szupernagyi és a nyilvánvaló veszéllyel nem törődve kikapta H. András kezéből a kést, kettétörte a pengéjét, majd határozott mozdulatokkal kituszkolta a házból a hívatlan vendéget.

A fiatal férfi nem sokáig szaladt, mert nem sokkal később egy 64 éves, szintén aranyosapáti lakos házának melléképületében próbálta "kifújni magát", de a betörési kísérlet ott is kudarcba fulladt a tulajdonos felbukkanásamiatt - tudta meg a ma.hu a megyei rendőrségtől. Addigra már a nyomozók is az elkövető nyomában voltak, de ők nem kergették el a tolvajt, sőt, inkább még marasztalták volna. Az eljárást felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indították meg ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.