Sose állj egy nő és a kézitáskája közé!

Bátor nagyi: tökönrúgta a támadót, megúszta a rablást

Nem gondolkozott, csak rúgott az a 63 éves asszony, akire egy pitiáner tolvaj támadt rá, de végül vinnyogva kényszerült elsomfordálni onnan, összegörnyedve a fájdalomtól.

2012.12.06 15:29ma.hu

Szégyenszemre fájdalomtól kínlódva kellett elmenekülnie a rablás helyszínéről egy pitiáner táskatolvajnak, aki egy 63 éves asszonyt szemelt ki áldozatául a svájci Allschwilban. A korosodó Maria Sundner azonban megőrizte lélekjelenlétét, mi több, utólag azt mondta, eszébe sem jutott, hogy esetleg veszélynek teszi ki magát az ellenállással, mindenesetre amikor rájött, hogy mit akar tőle a fiatal férfi, egyetlen jól irányzott rúgással találta el a heréit.

"Nagyon feldühödtem és nem gondoltam a veszélyre" - idézte az austriantimes.at című osztrák hírhonlap a nőt, aki azt is hozzátette, hogy jobban kellett volna tudnia a rablónak, hogy soha nem érdemes azzal próbálkozni, hogy egy nő és a kézitáskája közé férkőzzön.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.