Jól kiszagolta a rendőrség...

Az orruk miatt buktak le az álarcos rablók

Jellegzetes nagy orruk buktatta le az álarcos fegyveres rablókat egy olasz postán: hiába viseltek maszkot, a biztonsági kamera felvétele alapján a rendőrségnek nem volt nehéz dolga.

2012.09.12 17:29ma.hu

Nem volt nehéz kiszagolniuk a genovai rendőröknek, hogy ki rabolhatott ki egy postát: bár a fegyveres rablók maszkot viseltek, könnyen felismerték a párost. Az unokatestvéreknek ugyanis - akik egyébként rendszeres "vendégek" a helyi rendőrörsön - jellegzetes orruk van, az egyik tiszt egyenesen Cyrano de Bergarac híres orrához hasonlította Giorgio és Emilio Russo hatalmas cserpákját, ami egyébként az egész családjukra jellemző.

"Jól ismerjük ezt a párost, és annyira tipikus az orruk, hogy rögtön kiszúrtuk őket" - magyarázta a nyomozó a biztonsági kamera felvételére utalva. "Még a maszkok sem tudták elrejteni" - fűzte hozzá. Arra nem tért ki az austriantimes.at című osztrák hírhonlap, hogy milyen büntetés vár az unokatestvérekre, no meg azt sem tudni, hogy a jövőben tartózkodni fognak-e attól, hogy mindenbe beleüssék az orrukat...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.