Saját magát fegyverezte le az izgalomtól

Táska helyett pisztolyát adta át a bankrabló a pénztárosnak

Táskája helyett véletlenül a pisztolyát nyújtotta oda a pénztárosnak egy bankrabló akciója során Londonban.

2012.01.08 11:29MTI

A férfi 700 ezer fontot - negyedmilliárd forintot - követelt, majd utána izgalmában összekeverte fegyverét a táskájával, és az előbbit nyújtotta át. A pénztáros így többször is nagyon meglepődött: a fegyveres rablás sem mindennapi, de hogy egy rabló lefegyverezze magát, és pisztolyt adjon kiraboltjának, az egészen ritka.

A férfi pár pillanat múlva észlelte csak, hogy mit művelt, és elragadta a fegyvert a még mindig döbbent pénztárostól, majd pedig elrohant, nehogy foglyul ejtse a bank vészzára. Sikerült kijutnia és egy alkalmazott biciklijével kereket oldania. Pénzt nem zsákmányolt.

Az eset még tavaly októberben történt, de a rendőrség azóta se tudta elfogni a férfit. A The Daily Telegraph című brit lap annak kapcsán idézte fel a rendhagyó rablási kísérletet, hogy a bank a héten 25 ezer fontos nyomravezetői díjat tűzött ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.