Nem ez az évszázad rablása

Pig Mac: 13 euróval iszkolt el a fegyveres rabló

A zsákmány mértékéhez képest jóval nagyobb büntetéssel kell szembenéznie egy egyelőre ismeretlen fegyveres rablópárosnak: mindössze 13 eurónyi aprópénzzel menekültek el.

2012.09.19 07:29ma.hu

Az biztos, hogy nem az évszázad nagy rablásaként fog bekerülni a történelemkönyvekbe egy németországi fegyveres páros akciója, de a legnagyobb balek címért még jó eséllyel indulhatnak. Az egyelőre ismeretlen, ám rendőrség által körözött páros egy hamburgerbárba betérve egy pisztollyal hadonászva esett neki a kasszának, ám az erőszakos nyitási kísérlet működésbe hozta a riasztót. Így a pánikba esett rablók végül csak a pultra kirakott adománygyűjtő malacperselyt kapták fel, amiben nagyjából 13 eurónyi aprópénz volt.

A rendőrség szóvivője szinte biztosra veszi, hogy nem profi bűnözőkről van szó, ám a fegyverrel elkövetett bűn miatt sokkal súlyosabb büntetés vár a párosra, mint amennyit a rabolt pénz indokolna - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.