Kitépte a helyéből, de a kocsiba nem tudta berakni

Nem bírta felemelni: ATM nélkül kullogott el a betörő

Nem kerülheti el a felelősségre vonást a bankrabló, de nem ez a legfőbb bánata, hanem hogy még a pénz sem vigasztalja: szégyenszemre üres kézzel kellett menekülnie.

2012.10.17 17:29ma.hu

Nem elég, hogy üres kézzel kellett szégyenszemre elmenekülnie, még a büntetéssel is szembe kell néznie annak a szerencsétlenkedő tolvajnak, aki egy falba épített bankautomatát szeretett volna meglovasítani. Az egyelőre ismeretlen elkövető Bulváriában, Szófia egyik kórházának oldalából tépte ki egy vontatókötél és egy négykerék-meghajtású terepjáró segítségével az ATM-et, ám arra az apróságra nem készült fel, hogy a több mázsás szerkezetet valahogyan be is kellene tenni az autóba - írta az austriantimes.at című osztrák hírportál.

A kórház egyik tanúja elmondta, hogy a tolvaj egy darabig szemmel láthatóan megpróbált küzdeni a fizika törvényei ellen és puszta kézzel akarta beemelni az automatát a kocsiba, de végül feladta és jobbnak látta elmenekülni. A rablási kísérletért és a rongálásért azonban így is felelnie kell.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.