A gyanútlan hölgynek ölébe löttyent a húgy

Belevizelt a bankautomatába, mert nem adták ki a pénzét

Pénzutalványát szerette volna beváltani, azonban a bank visszautasította a tranzakciót, cserébe belevizelt az ügyintézéshez használt eszközbe.

2011.11.07 10:30ma.hu
A drive through bank

A hatóságok szerint egy floridai férfi, miután a múlt héten szerdán pénzhez akart jutni, elment egy autós bankautomatához - mivel azonban a bank nem fogadta be az általa beváltani kívánt csekket, bosszúból az ügyintézéshez használt palackpostába vizelt.

A tettes reggel kilenc óra előtt hajtott be az RBC bankhoz, majd megállt az erre kialakított automatánál, és benyújtotta fizetési igényét. Mikor a pénztáros nemet mondott neki, olyannyira felhúzta magát, hogy bosszúból belevizelt az üres tartályba, majd elhajtott, és hangosan szidta a kiszolgálás minőségét.

Az utána soron következő bankügyfél mit sem sejtve emelte ki a kapszulát, hogy belehelyezze a saját tranzakciójához szükséges papírokat, mikor döbbenten érzékelte a még langyos folyadékot, amely az ölébe löttyent. Azonnal jelezte a banknak az esetet, kihangsúlyozva, hogy erősen húgyszaga van a lének. Utólag megállapították, hogy valóban vizelet került a bank rendszerébe.

A palackposta kapszulája

„Undorító dolog volt, senkinek sem kívánom, hogy hasonló történjen vele, amikor gyanútlanul odamegy egy bankhoz, hogy pénzt vegyen fel” – mondta az intézkedő rendőr.

A 67 éves férfit a hétvégén elfogták, az amerikai jog szerint közháborítás vádjával eljárást indítottak ellene, és akár egy éves börtönbüntetéssel is számolhat. Mindenesetre a bank felmondta a folyószámláját, a pénzt pedig, ami rajta volt, átadta a gyanúsítottnak.

Noha a hazai autósok már évtizedek óta használnak drive through éttermeket, Amerikában az sem ritka, ha valaki autóból intézi bankügyeit. Az ilyen esetekben, anélkül, hogy kiszállnának az autóból, palackposta segítségével, csövön keresztül, úgynevezett kapszulában kell elküldeniük a pénzutalványokat, majd ebben érkezik vissza a pénzük is, miközben a bankpénztárossal kihangosítva beszélhetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.