Őrizetben a tettesek

Tizenéves rablók rugdosták össze és vizelték le a 80 éves embert

Négy tizenéves rugdosott össze és vizelt le egy 80 éves embert a bankkártyájáért és a pénzéért a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaörsön pénteken este. A fiatalkorú rablókat őrizetbe vették - értesült a HavariaPress.

2010.05.31 15:58HavariaPress

Hazafelé tartott az a 80 éves tiszaörsi férfi, akire 4 fiatalkorú támadt rá pénteken késő este.

A 16 és 18 év közötti rablók botokkal vetették rá magukat az idős emberre, aki ennek következtében a földre került. Akkor megrugdosták, majd levizelték, és közben követelték a pénzét és a bankkártyáját.

A pénzét, a kését és a cigarettáját vették el, majd elhagyták a helyszínt. Az idős ember könnyebb sérülésekkel úszta meg a támadást, a tizenéves rablókat őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.