Nem találta elegendőnek a kölcsönt

Három rabló egy idős férfi ellen

Őrizetbe vettek szerdán egy 18 éves nőt és egy 37 éves férfit a Szabolcs megyei Rakamazon, akik súlyosan bántalmaztak egy idős férfit. Csoportos rablás ügyében indult ellenük eljárás. Harmadik társukat még keresik - értesült a HavariaPress.

2010.05.14 09:44HavariaPress

Csoportos rablás miatt vett őrizetbe a rendőrség egy 18 éves nőt és egy 37 éves férfit Rakamazon. Volt egy harmadik társuk is, egy 22 éves férfi, akivel közösen bántalmaztak egy 71 éves férfit a saját házának tornácán, Szabolcson kedden éjjel.

A nő kedden délelőtt ment először a férfi házához, hogy pénzt kérjen tőle kölcsön. Az idős férfi átadott neki egy összeget, amit a nő nem talált elegendőnek.

Éjszaka már a társaival ment vissza a férfi házához. Amíg az idős férfi – a bántalmazás miatt - eszméletlenül feküdt, addig a három rabló bement a házba és elvették a pénzét.

A 71 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A másik, 22 éves férfi ellen országos elfogatóparancsot adtak ki, a nőt és a37 éves férfit azóta előzetes letartóztatásba helyezték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.