Cél, lő, talált

Tarkón vizelte a rendőrt, egy évet kapott

Egy év börtönt kapott vizelésért egy férfi az Egyesült Államokban: egy rendőrt célzott és talált el, ráadásul a tarkóján.

2009.12.10 12:57MTI

A 36 éves illetőt azért állították meg a rendőrök, mert meglátták, hogy nekihajt egy póznának egy benzinkútnál. Kiderült, hogy ittas, és nem is először. Előzőleg már négyszer vették őrizetbe részeg autózásért.

Most is betessékelték a járőrautóba, amelynek hátsó üléséről aztán a férfi az előtte ülő rendőr tarkójára vizelt. Az egyévi börtönt részben visszaeső ittas vezetésének is köszönheti. A bíróság 3600 dollár - 700 ezer forintnyi - bírsággal is sújtotta a férfit, jogosítványát pedig három évre bevonta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.