Rátört a tettvágy a fura betörőre

Betört, takarított, számlázott és lebukott

Azt hitték a hazaérkező lakástulajdonosok, hogy tévedésből küldött hozzájuk egy embert a takarítószolgálat, ám hamarosan kiderült: betörő járt náluk és ő rakott rendet.

2012.11.27 13:29ma.hu

Semmit nem vitt el a lakásból, ellenben végigtakarította az alsó szintet, most mégis a börtönbüntetés réme fenyeget egy 53 éves amerikai nőt - egyelőre megúszta egy felfüggesztettel. A clevelandi Susan Warren elmondása szerint épp autózott, amikor rátört a takaríthatnék, ezért megállt a legközelebbi ház előtt, a háziak távollétében behatolt a lakásba, majd elmosogatott, kivitte a szemetet, kiporszívózott és letörölgette a port.

Amikor már úgy érezte, eleget dolgozott, kiszámolta az eltelt idő alapján, hogy 75 dollár munkadíj jár neki, ezt gondosan felírta egy szalvétára a telefonszámával együtt, majd ahogy jött, ugyanúgy el is ment. A lakás tulajdonosai hazaérkeztükkor nem is értették, mi történt, először arra gondoltak, talán a tisztító cég küldte ki tévedésből az emberét, rossz címet megadva neki - bár ez még nem magyarázta volna azt, hogy hogyan jutott be a lakásba. Ám amikor felhívták a szalvétán talált telefonszámot, hogy tisztázzák a félreértést, akkor derült ki, hogy valóban illetéktelen személy járt a házban.

A nő ellen feljelentést tettek, neki most egy évig kell vigyáznia, ne sértsen meg semmiféle jogszabályt, különben tényleg börtönbe zárják, ráadásként pedig 20 óra közmunka során élheti ki tettvágyát. A házigazdák egyébként úgy ítélték meg, az elvégzett munkáért legfeljebb 15 dollár járt volna - számolt be a brit Metro című újság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.