Jó bulinak ígérkezett

Tűzoltók szabadították ki a kamaszlányt az etetőszékből

Először jó bulinak tűnt, hogy barátai unszolására beleüljön a 19 éves lány egy bébietetőszékbe, ám a tréfa rövidesen rémálommá változott, amikor nem tudott kimászni a szűk ülésből.

2013.03.20 07:55ma.hu

Akár a lábával is fizethetett volna a meggondolatlan tréfáért a 19 éves angol lány, aki egy buliban beleült egy babaetetőszékbe. Az első néhány percnyi önfeledt kacagás után ugyanis észrevette, hogy nem tud kimászni a szűk ülőalkalmatosságból, miközben lábai egyre jobban zsibbadtak és egyre kevésbé tudta mozgatni őket. Barátai hiába próbáltak segíteni neki, sem kihúzni nem tudták, sem a széket lefejteni róla, mivel semmi erre alkalmas szerszám nem volt a háznál - adta hírül a Mirror című brit lap. Végül utolsó kétségbeesésükben a tűzoltókat tárcsázták.

Az East Sussex-i tűzoltóságon némileg furcsállták a bejelentést, de amikor kivonultak a szakemberek, kiderült, hogy szó sincs átverésről, a fiatal nő valóban egy etetőszékben várja a megmentőit. "A segítségünk nélkül képtelen lett volna kiszabadulni" - mondta utóbb Mark Rist, az akció vezetője. Amikor végre levágták róla a gyerekbútort, csak segítséggel tudott megállni a lábán, annyira elzsibbadt a vérkeringés elszorításától.

A helyi tűzoltóság szószólója az esetet nem kívánta minősíteni, mindössze annyival kommentálta a bulizó fiatalok ötletét: "azt gondolnánk, hogy ebben a korban több esze van egy nőnek".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.