Elnézték a rablók az alagút irányát

Téves fúrás: ékszerbolt helyett gyorsétteremben bukkantak fel

Igencsak meglepődött a két pancser rabló, amikor a hosszú ásás végén az alagútból nem egy ékszerboltban, hanem a szomszédos gyorsétterem mosdójában bukkantak elő.

2013.01.04 17:29ma.hu

Már harmadszor futottak neki, de ismét nem sikerült a két ausztrál tolvajnak kirabolnia a beaudeserti ékszerüzletet, ellenben ezúttal annyira melléfogtak, hogy megízlelhették a helyi rendőrség híres vendégszeretetét is. A két, 31 és 32 éves pancser rablónak mindazonáltal nagy problémái lehetnek a tájékozódással. Dwayne Doolan és Peter Welsh egy alagúton keresztül szeretett volna bejutni a mesés vagyont rejtő üzletbe, ám valahol ásás közben elveszítették az irányt és végül a szomszédos gyorsétterem hátsó részében, a mosdónál jutottak ki, ahol egyenesen a személyzet karjaiba futottak.

Amikor rájöttek, hogy az akciót alaposan elszúrták, rögtönözniük kellett, így villámgyors stratégiai váltás után inkább az étterem bevételéből fújtak meg 2600 dollárt, de nem örülhettek neki sokáig, mert a rendőrség gyorsan a páros nyomára akadt és már kattant is a bilincs a kezükön.

Az rt.com című internetes portál értesülései szerint a pancser betörők első ízben az ablakon keresztül próbáltak bejutni, amihez autókhoz való gyújtógyertyákat használtak, de nem jártak sikerrel. Akkor a hátsó ajtónál próbálkoztak, de célt tévesztettek és egy másik bolt ajtaját törték fel, mérgükben elvittek egy adománygyűjtő dobozt csekély 50 dollárral, ezután következett az ásás, aminek a végén megintcsak nem ott kötöttek ki, ahol szerettek volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.