Élő tűzgolyóvá változott a fiatal nő

Felgyújtotta a mostohalányát, hogy megkapja a biztosítási pénzét

Mostohalányának az elhunyt férje után kapott biztosítási pénzére fájt a foga, ezért megpróbálta felgyújtani a fiatal nőt a szívtelen nevelőapa. Az áldozat túlélte, de arca már sosem lesz a régi.

2012.12.21 17:29ma.hu

Rettegéssé változott az élete a lengyel Katarzyna Poleknek, aki előbb férjét veszítette el egy tragikus motorbalesetben, majd kis híján ő is meghalt, de az arcáról az égési sebek már sosem fognak eltűnni - hacsak plasztikai sebészhez nem fordul. A 36 éves, kétgyermekes anyát a mostohaapja akarta megölni, mert arra számított, hogy ha a nő meghal, akkor őt illeti az a 100 ezer zloty (7 millió forint) kártérítés, amit Katarzyna a férje biztosításának köszönhetően kapott.

A 67 éves Tadeusz Pietrowski ördögi tervet eszelt ki: benzinnel öntötte nyakon a nőt, és felgyújtotta, élő tűzgolyóvá változtatva áldozatát. Katarzyna életét csak az mentette meg, hogy sikerült időben kitántorognia a lakásából, és a szomszédok a járókelők segítségével közösen nedves törülközőkkel eloltották a lángokat. "Borzalmas gyötrelmet éreztem. Sosem gondoltam azelőtt, hogy ilyen fájdalom létezik" - emlékezett vissza a nő, akire most több hónapos rekontstukciós műtétsorozat vár.

"Nem adtam fel, mert rengeteg okom van élni. A két fiam és az anyám adott erőt, hogy tovább éljek" - mondta és az is nagyon sokat számít, hogy gyermekei még az irtózatos sérülései ellenére is őt látják a világ legszebb anyukájának. A mostohaapa most a bírósági tárgyalásra vár és hosszú börtönnel néz szembe, de egyelőre tagadja a gyilkossági kísérlet vádját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.