Durván szétégette az arcát a vendég

Tévéshow-ban gyújtották fel a bűvészt: nem filmes trükk volt!

"Nem volt okunk gyanakodni a mutatvány előtt" - mondta a bűvész annak a show-nak a felvétele után, amelyen az arcát szó szerint lángra gyújtották egy különösen tűzveszélyes folyadékkal.

2012.12.05 15:29ma.hu

Senki sem számított arra a borzalomra, amely egy Dominikai Köztársaság-beli tévéshow felvételén történt az egyik meghívott vendéggel. A bűvészként ismert amerikai Wayne Houchinnek szó szerint meggyulladt az arca, amikor a műsorvezető rálöttyintett egy erősen gyúlékony folyadékot, a 29 éves férfi azóta is folyamatosan nagy fájdalmakról számol be a Twitteren, bár állítása szerint már gyógyulófélben van.

Fotó: YouTube


Houchin és két másik bűvész arra számított, hogy némi beszélgetés után bemutatnak pár bűvésztrükköt, ahogy ez általában a hasonló show-kban lenni szokott. Ám a házigazda váratlanul azt mondta, egy "áldást" akar adni az amerikai vendégnek, és átadott az egyik mágusnak, BJ Buenónak egy üveg gyúlékony kölnit. Aztán arra kérte Houchin feleségét, hogy öntsön a kölniből az ő tálkát formázó tenyerébe, Buenótól pedig azt kérte, hogy vegye fel az asztalon lévő öngyújtót és gyújtsa meg a folyadékot.

Amikor az lángra kapott, egyetlen mozdulattal Houchin fejére löttyintette az egészet, a maradékot pedig szétdörzsölte az arcán. "Egyikünk sem sejtette, mire készül a házigazda, és nem volt okunk arra gyanakodni, hogy ilyesmit fog tenni" - mondta később az áldozatul esett férfi, hozzátéve, hogy egy állami tévé műsorvezetőjeként maximálisan megbíztak a profinak vélt házigazdában.

A felvétel végül nem került adásba, de a Houchint kísérő csapat egyik tagja mobiltelefonon rögzítette az esetet és ez a videó terjedt el az interneten. "Nem véletlen baleset volt ez, sokkal inkább szándékos támadás" - fogalmazott Houchin, és már előkészítették az ügyvédei a beadványt a Closer to the Stars című műsor házigazdája, Franklin Barazarte ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.