Kenyérpirítóba tette a farkát

Unalomból akarta felgyújtani a macskáját

Letartóztatták azt a fiatal férfit, aki a saját macskáját akarta meggyújtani egy kenyérpirító segítségével, állítása szerint azért, mert unatkozott.

2012.11.28 17:29ma.hu

"Unatkoztam" - mondta a 23 éves Hans Krammer, akit ifjú kora ellenére jól ismernek a müncheni rendőrök: a fiatalember a kelleténél jobban szereti a tüzet, és ezért mindent meg is tesz, hogy lássa táncolni a lángokat. Most épp a saját macskáját készült felgyújtani, mégpedig úgy, hogy a farkát mindenáron a kenyérpirítóba akarta szuszakolni.

Hogy mivel bukott le, arra az austriantimes.at című osztrák hírhonlap nem tért ki, de egy biztos: tartós börtönévekre számíthat, gyufa és gyúlékony anyagok nélkül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.