Betörés, lopás és gyújtogatás - ez csak a kezdet

Szorgalmas bűnöző: 9 óra alatt 10 bűncselekményt követett el

A világ legszorgosabb bűnözője címre is esélyes lehet az a férfi, aki mindössze 9 óra leforgása alatt 10 különböző bűncselekményt követett el, és nemcsak apró stiklik vannak a rovásán.

2012.04.13 11:29ma.hu / MTI

Ha az ember belekezd valamibe, akkor azt érdemes tisztességesen végigcsinálni, a legjobb tudásunk szerint. És mivel egy munkanap általában 9 órából áll - ebédidővel együtt -, a 24 éves William Todd sem lazsálhatott, míg el nem végezte az aznapi teendőit.

Az amerikai Nashville-ben élő fiatalember először is betört egy üzletbe, ahonnan ellopott egy elektromos sokkolót, meg két lőfegyvert. Bónuszként még fel is gyújtotta az épületet. Aztán átsétált egy közeli bárba, ahol kirabolt négy vendéget, de mivel már késésben volt, taxit fogott, hogy a következő feladatát időben végre tudja hajtani. A sofőrt a fejéhez tartott revolverrel biztatta gyorsabb tempóra.

Közben lassan delet ütött az óra, no meg ekkora munkában meg is lehet éhezni, úgyhogy Todd betért egy áruházba némi harapnivalóért: összesen 199 dollárt - több mint 44 ezer forintot - költött, "természetesen" a korábban kirabolt bárvendégek egyikének bankkártyájával. Egy laza délutáni sziesztát követően folytatta munkáját: egy szálloda ügyvédi irodájába ment, ahol szétverte a berendezést, és egyéb dolgát is elvégezte, mindent bemocskolva, amit csak tudott.

A nap végéhez közeledve még belefért az idejébe, hogy a szálloda szállóvendégeihez is benézzen, takarítónak hazudva magát jutott be az ajtókon, a rémült vendégeket fegyverrel tartotta sakkban, miközben felnyalábolta értékeiket. Zárásképp újra taxit fogott, de hogy hova akart volna menni, az nem derült ki: a rendőrségnek végre sikerült lekapcsolnia a szorgalmas bűnözőt. Most biztos, hogy jó ideje lesz kipihenni a munka okozta fáradalmakat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.