Elhidegült egymástól a pár

Felgyújtotta a terhes feleségét a kávézóban

Bár közös gyermeküket várja az asszony, elhidegültek egymástól a férjével, és ezt a csalódott házastárs úgy próbálta megoldani, hogy felgyújtotta a nejét.

2012.11.27 17:29ma.hu

Már a rendőrségen várja a nyomozást az a német férfi, aki egy dortmundi kávézóban a többi vendégtől sem zavartatva magát felgyújtotta a terhes feleségét. Az 51 éves Manfred Koch a szemtanúk elmondása szerint valami folyadékot löttyintett a 33 éves asszonyra, akivel elhidegültek egymástól, a következő pillanatban pedig már lángok borították el Sabinét.

Az austriantimes.at című osztrák hírhonlap szerint a vendégeknek sikerült időben eloltani a lángokat, bár a rendőrség tájékoztatása szerint a súlyos égési sérüléseket nem kerülhette el a nő. Szerencsére a magzata nem volt veszélyben a támadás miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.