Munka helyett rácsokat kapott

Gyújtogatott, hogy híres legyen és kapjon munkát

Különös módját választotta egy kínai fiatalember, hogy javítsa munkakeresési esélyeit, csakhogy a terv nem úgy sült el, ahogyan ő elképzelte. Az álláskeresésből most "üléstalálás" lett.

2012.06.07 09:29ma.hu

Valljuk be, nem sok realitása volt a munkanélküli Wu Lin ötletének, de egy időre mégiscsak sikerült letudnia a munkakeresés nyűgét, ha nem is egészen úgy, mint szerette volna. A kínai fiatalember úgy gondolta, hogy ha híressé válik, akkor bizonyára a munkaadók is nagyobb örömmel fognak szóba állni vele, ami önmagában még nem is lett volna őrültség.

Csakhogy Wu Lin a hírnévre úgy tett szert, hogy négy alkalommal gyújtogatásba kezdett. "Mindenki szeretne sztárrá válni" - indokolta később a tettét, ám a hírnévvel ezúttal nem állás, hanem ülés járt, mégpedig legalább 5 évre és egy igen szűk, erős rácsokkal védett cellában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.