Nem élte túl a borzalmas tüzet

Felgyújtotta magát, mert barátja nem adott neki kölcsönt

Saját magát gyújtotta fel egy kínai nő, miután barátjától kért kölcsön egy vaskosabb összeget a tartozásai rendezésére, de a férfi visszautasította őt. Megrázó videó!

2012.12.03 11:29ma.hu

2000 jüant, azaz mintegy 70 ezer forintnak megfelelő összeget szeretett volna a barátjától kapni egy nő, hogy rendezze a bankban a tartozását, ám a férfi elutasította a segítségnyújtást. A nő erre annyira kétségbeesett, hogy leöntötte magát egy flakon gázolajjal és még mielőtt bárki felocsúdhatott volna a döbbenetből a fiókban, már meg is gyújtotta magát.

A LiveLeak című internetes videómegosztóra felkerült ipari kamerás felvételen jól látható, amint a nő hatalmas lángokkal égve vergődik a bank előterében, szerelme azonban megdöbbentő módon nemhogy nem siet a segítségére, de amikor a nő már összegörnyedve rogy a földre, még bele is rúg egyet, mielőtt kirohanna az épületből.

A nő életét már nem lehetett megmenteni - adta hírül a videós portál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.