Meglovagolják a drótszamarat

18+ képek - Nagyon szexik és mind imád ráülni...

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, mennyire fontos sportolni. Főleg kinn a természetben, mert a szobabiciklin ritkán találkozunk ilyen szexi és miniszoknyás bringás lányokkal!

Az ilyen csajokért érdemes biciklire pattanni! képgaléria

2012.09.29 18:59ma.hu
Fotó: TSP (A galériához KATT a képre!)

Teljesen mindegy, hogy szobai vagy verseny, városi vagy hegyi, a lényeg, hogy rá lehet ülni és jól be lehet hajolni, miközben tekerjük. Természetesen a bicikliről van szó, és akár hiszik, akár nem, nagyon is élvezetes lehet ez a nem véletlenül népszerű sport.

Hát hogy a csudába ne lenne népszerű, mikor ilyen szexi lányok pattannak fel a tetejére, hogy aztán formás kis popójukkal bepucsítva tapossák a pedált előttünk, közben meg szemből is elhalad egy másik szépség, ő a mellső lökhárítókat engedi láttatni a behajolással.

Nem beszélve arról, hogy a kiadós tekerés után egy másfajta izzadás is jöhet, és csak egy pillanatra gondolják el, micsoda combizmai, micsoda szorítása lehet egy efféle lelkes bringásnak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.