Csoda, hogy bugyi van rajta a biciklin!

18+ képek - Molly nem szereti takargatni a melleit

A jó ég tudja, miért húz a szoknya alá egy pirinyó bugyit, ha már a kebleit szabadon szellőzteti bringázás közben, de szerencsére később Molly mégis megszabadul az alsóneműtől.

Biciklizni csudajó, kinn a melle, halihó! képgaléria

2012.09.26 19:29ma.hu
Fotó: Digital Desire (A galériához KATT a képre!)

Nagy szerencse, hogy amikor Molly Bennett nyeregbe pattan, akkor azt mindig valami elhagyatott helyen teszi, egy forgalmasabb úton garantáltan tömegbalesetet okozna ebben a bringásfelszerelésben. Már ha annak lehet nevezni a mell alá feszegetett pólót, meg az övnek is keskeny miniszoknyát.

Tulajdonképpen alig értjük, bugyit miért húzott a leányzó, bár lehet, hogy nyereg nélkül másképp tekerne ő is. Mindenesetre alighogy kiért a városból és talált egy alkalmas kis tisztást, nem teketóriázott, azonnal leterítette a plédet és máris hozzálátott a kikapcsolódáshoz.

A természet lágy öle elvarázsolta... De vajon miért egymagában?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.