Felkészült napsütésre, esőre egyaránt

18+ képek - Meztelenül áll az esernyő alatt

Amilyen bolond idő jár mostanában, nem csoda, ha Daisy képtelen eldönteni, napsütésre készüljön vagy szakadó esőre. A kérdést mégis sikerült okosan megoldania.

Akár esik, akár süt, meztelenül a legjobb! képgaléria

2012.09.25 19:29ma.hu

Teljesen összezavarta az utóbbi napok időjárása Daisyt, aki így most nem tudja eldönteni, hogy vajon a tűző napsütésre készüljön-e fel, vagy inkább a szakadó eső ellen védekezzen. Előbbihez tapasztalata szerint bőven elég egy picinyke tanga is, utóbbihoz viszont általában jól fel szoktak öltözni az emberek, no meg egy esernyő sem árt.

Pedig nem is olyan bonyolult a kérdés: ha süt a nap, akkor tényleg kis tangácskában kell napozni, ha meg esik az eső, csak összevizezné az összes ruhát, még meg is fázna tán bennük, úgyhogy esőben is jobb, ha minél kevésbé van felöltözve.

Na jó, azt az esernyőt még megbocsátjuk neki.

Fotó: Photodromm (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.