Peta Todd csak a törzsfőnöké lehet

18+ képek - Indián asszony várni férje kis unga-bunga...

Peta Todd bármennyire is ínyünkre való, jó lesz vele vigyázni: őt csakis a törzsfőnök érintheti, különben skalpjával fizet a vakmerőségéért minden emberfia!

Peta Todd indiánná változott, csak ruhája nincs képgaléria

2012.09.24 19:29ma.hu

Itt az ősz, lassan ideje elindulni a téli szállásra, de Peta Todd - akit még kislánykorában raboltak el a rézbőrűek a fehér emberektől, de aztán sajátjukként nevelték őt fel - férje, a törzsfőnök még nem tért vissza a vadászatból, és szegény indiánná lett asszonynak így nincs meg a jó meleg téli bundája.

Most is csaknem anyaszült meztelenül kénytelen várni a törzs férfiait, de bárhogyan meresztgetni a szemét a távolba, nem látja a győztesként visszatérők jöttét jelző porfelhőt. Pedig még a sziklára is felkapaszkodik, hátha úgy többet lát, de mindhiába.

Pedig bizony iparkodhatna már Hosszúpuska, mert asszonykája igencsak tüzesnek tűnik így elnézegetve!

Fotó: Girlfolio (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.