A pulóver alatt már semmi sincs

18+ képek - Fázik, de rendületlenül vetkőzik

Amikor ilyen hűvösre fordul az idő, mindenki inkább felfele venné a ruhákat, de mi még ilyenkor is találtunk olyat, aki feláldozza magát és ledobja az utolsó ruhadarabját is.

Kicsit fázik, de azért vetkőzik képgaléria

2012.09.18 19:29ma.hu
Fotó: FTV Girls (A galériához KATT a képre!)

Az esetek többségében semmi baj nincs azzal, ha az ember lányának a hűvös őszből a barátságosan meleg szobába lépve azt mondják: dobd le a pulóvered, itt jó idő van. És az esetek többségében semmiféle megrökönyödést nem szokott okozni ennek a kedves invitálásnak a megfogadása.

De előfordulhat az az eset, amikor mégiscsak zavarba jön mindenki, főként ha kiderül, hogy a pulóver alatt nemhogy blúz nincs, de melltartó, sőt, bugyi se.

Persze így már nem is csodálkozunk azon, hogy annyira fázott odakinn ez a szerencsétlen lány, úgy látszik, ő szó szerint vette, hogy hidegben pulcsit kell venni, csak arról feledkezett meg, hogy a többi ruhadarab tetejére, nem pedig helyette.

Most aztán lehet törni a fejünket, mivel melegítsük fel a fázós testét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.