Marina tényleg a természettől kapta

18+ képek - Hatalmas mellek és mindkettő igazi!

A nők nem is annyira elhanyagolható száma százezreket fizet ki azért, hogy csak feleekkora mellekkel csavarhassa el a férfiak fejét, de Marinának erre nem volt gondja: ő igaziakat villanthat!

Igaziak és hatalmasak: Marina melleit nem lehet kikerülni képgaléria

2012.09.22 18:59ma.hu

Először alig akartunk hinni a szemünknek, annyira, hogy másodszor is kénytelenek voltunk megnézni. Aztán harmadszor már direkt nézegettük.

Van is mit, sőt, igazából nem is ahhoz kell szándékosság, hogy gyönyörködjünk Marina brutális méretű kebleiben, hanem ahhoz kellene, hogy kikerüljük, amikor betöltik az egész képernyőt. De ki akarná kikerülni, ráadásul annak tudatában, hogy végre nem gumicicik keltek önálló életre, hanem ízig-vérig valódiak?

Hát mi semmiképp, és reméljük, Ön sem, főleg azért, mert nincs is más dolga, mint nézelődni, higgye el, megéri!

Fotó: YoungBusty (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.