Még egy utolsó falat a nyárból

18+ képek - Kendő nélkül már nem jó pucérkodni

Mondják az időjósok, persze, meg mi is érezzük a bőrünkön, hogy még egy utolsó támadásra indult a Nap a Hideg ellen, de azért egy kendő már elkél, ha valaki csak úgy anyaszülten indulna sétálni.

Csak egy kendő takarja a meztelen testét képgaléria

2012.09.27 19:29ma.hu

Már egy ideje mondogatják, hogy jön az ősz, meg be is kopogott nemrégiben, de úgy tűnik, egy utolsó csatára indult még a Nap és visszavette egy kis időre az uralmat a Hideg fölött.

Tabatha ezt azonnal ki is használta, nem várhatott tovább, hisz ki tudja, holnap is lesz-e még jó idő, így hát inkább még ma nekiindult a végtelen határnak, hogy tegyen egy kellemes kis sétát, mielőtt végképp a háza rabjává válik egészen tavaszig.

Azt viszont jól tette, hogy a vállára kanyarintott egy kendőt, mert ha valaki ennyire alulöltözötten indul el, még a végén megfázna. Aztán ki kúrálná egész télen?!

Fotó: Morazzia (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.