Vadmacskát rejt a szolid külső

18+ képek - Csábítóan piroslik a falatnyi csipke

A látszat néha csal: ha egy elegánsabb fajta kiskosztümben ülne le, akár még komoly jogásznőnek, esetleg fehér köpenyben orvosnak is nézhetnénk Lizt, de ez a vörös kis darab elárulja viselőjét.

Ördögien elbűvölő nő Liz Asset képgaléria

2012.09.28 19:29ma.hu

Öveket bekapcsolni, ez rázós lesz! Liz Asset mellett senki sincs biztonságban, mert elbűvölő pofikája és a keblei közt meghúzódó, egyáltalán nem rejtegetett, ámde annál inkább csábos halmocska könnyen elterelheti a figyelmünket az élesen fürkésző szemekről.

Márpedig aki így tud nézni, azzal nem árt vigyázni, ez egy olyan nő tekintete, aki nemcsak azzal van tökéletesen tisztában, hogy mennyire vonzó és hogy mennyire könnyedén az ujja köré csavar bárkit is, de azt is nagyon jól tudja, hogy kivel mit akar elérni.

Onnan kezdve pedig nincs ellenvetés, nincs tiltakozás, az akarat megtörik, férfi legyen a talpán, aki képes neki ellenállni!

Fotó: LizAsset.com (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.