Órákkal az esküvő előtt ölte meg jövendőbelijét

Esküvő helyett gyilkosság: az ara szúrta szíven a vőlegényt

Csak néhány óra volt hátra a fényes lakodalomig, már a vendégek egy része is a leendő pár otthonában pihent és készült a másnapi ceremóniára, amikor a menyegző vérbe fulladt.

2012.08.14 09:29ma.hu

Esküvőjük hajnalán ölte meg a menyasszony a vőlegényt, legalábbis ezzel vádolják a kelet-pennsylvaniai hatóságok a 31 éves Cola Darcel Franklint, akinek vőlegényére vérbe fagyva találtak rá szombat hajnalban. A pár reggel 10 órakor vonult volna oltár elé, ám hajnali 2-kor hangos veszekedés verte fel a ház csöndjét, ahol akkor már az ott éjszakázó vendégek is békésen aludtak. A vita hevében az ara a vád szerint szíven szúrta 36 éves vőlegényét, akin már a kórházban sem tudtak segíteni: egy órával a mentők kiérkezése után nyilvánították halottnak.

A halottkém szerint Billy Brewster mellkasán két szúrt sebet is találtak, a szobában, ahol megtalálták, minden csupa vér volt. A menyasszonyt azonnal előzetes letartóztatásba helyezték, ám ő sokkot kapott és egyre csak azt hajtogatta, hogy ellenőrizzék újra, a vőlegénye nem halhatott meg. "Én... nem... nem... akartam... megölni" - dadogta a helyi sajtóhoz kiszivárgott hírek szerint, de amikor többször is elmondták neki, hogy Brewster halott, akkor az arcát a kezével eltakarva sírt és lassan ringatózva azt szipogta: "Szeretnék visszamenni a családomhoz. Haza akarok menni."

Hogy pontosan min vesztek össze, arról egyelőre nincsenek információk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.