Beszakadt a házasságkötő terem mennyezete

Sokkot kapott a menyasszony: égből pottyant férfi az esküvőn

Tíz métert zuhant egy fiatalember és épp az "igen" kimondására készülő menyasszony lába előtt landolt egy házasságkötő teremben. Az ara sokkot kapott.

2012.05.18 09:29ma.hu

Szó szerint egy esküvő kellős közepébe csöppent, de inkább mégis puffant egy 20 éves fiatalember, aki a németországi Unterfrankenben az alkoholmámort a házasságkötő terem padlásán készült kialudni. Arra azonban nem számított, hogy a padlózat nem fogja elbírni a súlyát, a teremnek inkább csak dekoratív célokat szolgáló mennyezete beszakadt alatta.

Stephen Pfeifer a következő pillanatban már a földön terült el, pontosan a menyasszony lába előtt, aki a zuhanást látva sokkot kapott. Pfeifer a 10 méteres esést a körülményekhez képest olcsón megúszta, mindössze a csípőcsontja és néhány bordája tört el, mert útközben egy balkonkorlát lassította a sebességét, a hangulatot azonban így is sikerült agyoncsapnia.

Anett Friedmann, akiről nem tudni, hogy végül sikeresen férjhez ment-e, vagy az "igen"-re már nem futotta az erejéből, szintén szerencsésnek mondhatja magát, mert a beszámolók szerint ha csak fél lépéssel áll előrébb, akkor pont telibe találta volna őt a zuhanó férfi, ami akár tragédiával is végződhetett volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.