Pár órával a szertartás előtt futamodott meg

Sokba kerül a menyasszony-visszatánc: meglépett az ara

Hetven millió forintnak megfelelő összeget követel egy hoppon maradt vőlegény Malajziában, akinek menyasszonya csupán néhány órával az esküvő előtt közölte: meggondolta magát.

2011.08.09 17:29ma.hu

Néhány órával az esküvő előtt döntött úgy egy malajziai menyasszony, hogy mégsem szeretné a frigyet, ezért mikor már minden készen állt a nagy ceremóniára, egyszerűen lefújta az esküvőt. A hoppon maradt vőlegény most 70 millió forintnak megfelelő kártérítést követel a szökevénytől, ami nemcsak a már visszamondhatatlan rendezvény szervezési díjait - vendéglő, személyzet, kiegészítők - tartalmazza, hanem kárpótlási díjjal is megfejelte a megszégyenülés miatt.

Az esküvő még júniusban hiúsult meg, ám ezidáig a vőlegény megpróbált szép szóval egyezségre jutni - sikertelenül. A hír azután került az újságokba, hogy a vőlegény hétfőn hivatalosan is bíróságra terelte az ügyet.

Azt egyelőre nem árulták el az érintett felek, hogy mi miatt gondolta meg magát a menyasszony.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.