"Felszarvazott" pár, hanyatt esett menyasszony...

Röhejes képek: Esküvői fotók, amik biztos nem kerülnek az albumba!

Nos, mindannyiunknak vannak olyan fotói, melyekről azt kívánjuk, bárcsak el se készültek volna! Különösen kínos viszont a helyzet, ha az esküvőnkről, lagzinkról van szó...

Esküvői fotók, amik biztos nem kerülnek be a fényképalbumba! képgaléria

2010.12.17 19:26ma.hu

Ha saját használatra készítünk fotókat, nem esünk nagyon kétségbe egy-két rosszul sikerült vagy határozottan nevetséges kép láttán. Egy kicsit nagyobb a gond, ha történetesen éppen életünk nagy napjának megörökítéséről van szó.

Az ifjú pár általában azzal van elfoglalva, hogy minden tökéletesen menjen ezen a kivételes eseményen, amikor pedig estefelé már felenged a feszültebb hangulat, és jön az ereszd el a hajamat, hajlamosak kissé túlzásokba esni.

Node még erre sincs szükség ahhoz, hogy néhány zavarbaejtő vagy nevettető felvétel szülessen a vőlegényről és a menyasszonyról, illetve később már az ifjú házasokról, mint ahogyan azt ez a néhány, oroszországi esküvőkön készült fotó bizonyítja.

Nos, ezek a képek nem véletlenül nem kerülnek majd be a családi fényképalbumba. Vagy ha igen, akkor csak szigorúan a poén kategóriába...

Nem vicc: letartóztatták a kabalafigurát!

Képekért katt ide! - Koccint a "felszarvazott" pár - Fotó: englishrussia.com/yaplakal.com

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.