A pénzesdobozra fájt a rablók foga

Meglőtték a vőlegényt a menyasszony ajándéka miatt

A menyasszonynak szánt pénzt szerette volna megkaparintani két rabló, akik fegyverrel rontottak be az esküvő helyszínére - végül üres kézzel távoztak, de a vőlegényt meglőtték.

2011.09.12 14:29ma.hu / manna.ro

Nem indult jól egy újdonsült házaspár közös élete: még ki se mulatták igazán magukat, amikor két álarcos alak tört rájuk az étteremben, ahol a lakodalmat tartották és a pénzt követelték, amit a menyasszony kapott.

"Az egyiknél pisztoly volt, a másiknál egy teleszkópos bot" - emlékezett vissza az újdonsült férj, aki megpróbált bemenekülni az étterembe, de már nem volt elég idejük hozzá, ezért a pénzesdobozt gyorsan átnyújtotta az egyik felszolgálónak. Az álarcosok ekkor vették észre, hogy a helyiségben többen is vannak, és szerencsére ez eléggé ijesztően hatott rájuk ahhoz, hogy inkább kereket oldjanak. "De előbb a lábamba lőttek és megütöttek a bottal" - mesélte a vőlegény, aki így nászút helyett a kórházban kötött ki.

Meglepő módon mégsem Dorian Armas volt a legnagyobb veszélyben: ifjú felesége öt hónapos terhesen állt oltár elé, és a pánikszerű félelem akár nem várt következményekkel is járhatott volna. Szerencsére sem az asszonykának, sem a magzatnak nem esett baja, a romániai Karánsebes település illetékes rendőrei pedig időközben megkezdték az elkövetők felkutatását.

Egyelőre annyit tudnak róluk, hogy autóval távoztak az étteremtől, de a biztonsági kamera felvétele nagy segítségükre lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.