Azt hitte fent alszik az ágyban

Véletlenül agyonlőtte menyasszonyát az esküvő előtt

Véletlenül agyonlőtte menyasszonyát egy nappal esküvőjük előtt egy férfi az Egyesült Államokban, mert betörőnek hitte.

2009.10.12 10:14MTI

A 62 éves vőlegény zajt hallott éjszaka házában, pisztolyt ragadott és kisettenkedett a hálószobából. Amikor meglátott egy alakot az előszobában, azonnal lőtt. Csak utána döbbent rá, hogy 62 éves menyasszonyát - akivel már jó ideje együtt élt tökéletes békességben - sebezte halálra. Azt hitte, hogy fent alszik az ágyban. A férfi azonnal mentőt hívott, miközben próbálta életben tartani párját, ami a mentőknek sem sikerült. A rendőrség szerint minden jel arra mutat, hogy valóban tragikus baleset történt. A férfi ellen egyelőre nem is indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.