A pincérnővel gabalyodtak egymásba

Az esküvőn lépett félre az ifjú férj - a menyasszony sokkot kapott

Sokkot kapott a még menyasszonyi ruhát viselő ifjú asszonyka, amikor az esküvője kellős közepén a pincérnővel félreérthetetlen helyzetben botlottak a férjébe.

2012.06.14 07:29ma.hu

A Las Vegasban, hirtelen felindulásból megköttetett házasságok gyakran érnek véget ugyanolyan hirtelen, néhány nap vagy hét után, ám ezúttal a szomszédos Ausztriában, Feldkirchben jelentette ki az ifjú asszony kevesebb, mint 24 órával az oltár után, hogy beadja a válópert. Ráadásul itt az esküvőt sem ripsz-ropsz hozták össze, hosszas udvarlás és együttjárás előzte meg a frigyet.

Csakhogy a vőlegény vagy türelmetlenebb volt a kelleténél, vagy kissé rövidlátó és összekeverte a menyasszonyi ruha hófehérjét a felszolgálók egyenruhájával, mindenesetre alaposan belegabalyodott az egyik pincérnőbe. Olyannyira, hogy maga az újdonsült após fedezte fel a légyottot, amikor az ifjú férj keresésére indult. El lehet képzelni a meglepetését, amikor a konyhában félreérthetetlen helyzetben találta a vejét és a felszolgálónőt.

A menyasszony teljesen kiborult, a már nem annyira örvendező örömapa pedig ellentmondást nem tűrve azonnali távozásra szólította fel a násznépet. A pár órás feleség kijelentette, mielőbb szeretné lebonyolítani a válópert a 27 éves hűtlen férjjel, ám az osztrák jog szerint erre minimum 6 hónapot kell várnia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.