Elvesztette az eszét az árván maradt férfi

Három napja halott anyját próbálta etetni: azt hitte, "jobban lesz"

"Majdnem beleőrültem" - szokták mondani, ha egy-egy közeli szerettét veszíti el valaki, egy boszniai férfi azonban tényleg elvesztette az eszét, amikor anyja többé nem mozdult.

2012.08.13 15:29ma.hu

Szó szerint beleőrült az 50 éves bosznia-hercegovinai Miladin Surlan az édesanyja elvesztésébe, legalábbis amikor a 70 éves asszony váratlan szívrohamban elhunyt, a férfi elveszítette a realitásérzékét és még három napon keresztül kétségbeesetten próbált némi ételt a halott nőbe beletuszkolni, azt remélve, hogy ettől majd jobban lesz. A nő az otthonában szenderült örök álomra, a férfit azonban a rendőröknek kellett elvinniük mellőle és mint az austriantimes.at című oszrák hírportál közölte, orvosi kezelésre lesz szüksége, hogy fel tudja dolgozni a sokkot.

Arra nem tért ki az online lap, hogy hogyan fedezték fel a tragédiát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.