Azt hitték, csak elaludt az anyjuk

Halott anyjuk mellett éltek a kicsik: egy hétig macskatápot ettek

Egy héten keresztül kizárólag macskaeledelt evett egy két- és egy négyéves kislány, akiknek az anyja közben holtan hevert az egyik szobában. A szomszéd szólt a rendőröknek.

2012.08.13 13:29ma.hu

A rendőrség szerint vélhetően egy betörő üthette agyon a saját lakásában azt az orosz nőt, akinek két kislánya csak a kivételes szerencsének köszönheti életét - no meg a találékonyságuknak. A két- és négyéves gyerekek, Naina és Stepanida elmondásuk szerint csupán azt hitték, anyjuk elaludt, és nem merték felébreszteni őt, nehogy kiabáljon velük.

Mivel más ehetőt nem találtak a lakásban, macskatápot kezdtek ropogtatni, így éltek egy teljes héten keresztül, mire az egyik szomszéd felfigyelt az erősen oszlásnak indult holttest kiáramló bűzére. Ekkor értesítette a rendőröket, akik megmentették a két kicsit. Az esetről beszámoló austriantimes.at című osztrák hírportál arra nem tért ki, hogy a gyermekek milyen állapotban kerültek elő és a feltételezhető kórházi ellátást követően mi lesz a sorsuk, és arra sem adott magyarázatot a rendőrség, hogy ha valóban egy besurranó okozta az anya halálát, akkor a két gyermek hogyan menekülhetett meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.