Még az országhatárt is átlépte a holttesttel

Kilométereken át furikázott halott feleségével

Mintegy 360 kilométeren keresztül utazott egy férfi a halott feleségével az oldalán, mert azt akarta, hogy a súlyosan beteg asszony ne idegen földön haljon meg. De elkésett.

2011.12.20 14:29ma.hu

Több mint 360 kilométeren át autózott egy kanadai férfi a halott feleségével, mert azt szerette volna, hogy a 75 éves, súlyosan beteg asszonnyal mielőbb hazaérjen, ám elkésett. Azt egyelőre még vizsgálják, hogy a kanadai határon hogyan tudott átkelni vele.

A 71 éves férfi és felesége épp az amerikai Oregonban vakációzott, amikor az asszony váratlanul megbetegedett és szinte órák alatt súlyos állapotba került. A házaspár úgy döntött, a legjobb lesz, ha mielőbb hazatérnek otthonukba, vélhetően azért, mert az ismerős orvosokban jobban megbíztak, de az is lehetséges, hogy nem volt érvényes egészségbiztosításuk a külföldi útra.

Csakhogy az asszony Washington állam Pasco városának közelében életét vesztette. Amikor a segélyhívás befutott a diszpécserekhez, csak nehezen tudták meggyőzni a férfit, hogy álljon meg a tonasketi rendőrségen, mintegy 30 kilométerre a kanadai határtól. Az autóban ülő nőt onnan vitték kórházba, de már csak a halálát tudták megerősíteni az orvosok.

A rendőrség nem indított vizsgálatot, mivel a halál körülményeit nem találta gyanúsnak, csak a határátlépést igyekeznek még tisztázni a holttesttel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.