Órákkal később vették észre a halott csecsemőt

Megölte kisbabáját, majd elvitte vásárolni

Képtelen volt elhallgattatni a síró csecsemőjét, ezért végül kegyetlen módszerhez folyamodott egy nő: többször megütötte a picit, majd egy párnát szorított a fejére, amíg végleg elhallgatott.

2011.07.01 17:29ma.hu

Több órán keresztül vásárolgatott a mellére kötött hordozóban 3 hónapos gyermekével Toyrianna Smith, ám senki nem vette észre, hogy a baba, akit oly lelkesen hurcol magával, már nem él. Az egy hétig folytatott nyomozás alapján borzalmas kép rajzolódott ki a rendőrök előtt.

Toyrianna Smith (Fotó: Huffington Post)

A 20 éves chicagói nő a baba halála előtti éjszakát néhány barátjával közösen töltötte és alaposan bevodkázott egy Chicago melletti külvárosi részen. Másnap arra ébredt, hogy fia, a 3 hónapos ifj. Ken Blackman megállíthatatlanul sír, és ő sem tudott vele mit kezdeni, ezért többször megütötte. Amikor a sírás továbbra sem akart abbamaradni, a fejére szorított egy párnát, míg a pici elhallgatott - örökre.

Ezután fogta a gyermeket és elindult a városba bevásárolni, több órás útja végén pedig betért a szomszédjához, akinek azonnal feltűnt, hogy a gyermek nem lélegzik és csupa vér a takarója. Értesítette a rendőrséget, akik haladéktalanul őrizetbe vették Smitht.

A nő bevallotta szörnyű tettét, most 1 millió dolláros óvadék ellenében szabadulhat csak az előzetes letartóztatásból, ahol július 14-i tárgyalására vár gyilkosság vádjával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.