Háromszor született meg egy napon a csecsemő

8 emelet zuhanást élt túl az újszülött!

A babona szerint hosszú életre számíthat az a csecsemő, aki 24 óra alatt háromszor is "megszületett". Egyszer igazából, utána 2 életveszélyes helyzetből is élve került ki.

2011.05.24 14:39ma.hu

Nem akarta megtartani újszülött kisbabáját egy 18 éves New York-i lány, ezért alig pár órával a szülés után brutális cselekedetre szánta el magát: egy tömbház nyolcadik emeleti szemétledobóján keresztül akart megszabadulni a gyermektől. A lány még a saját anyja előtt is titkolta terhességét és azt hitte, így elkerülheti a lebukást.

A kisfiúnak azonban elképesztő szerencséje volt: a ledobó alján ahhoz már elég szemét gyűlt össze, hogy felfogja a zuhanás erejét és így a baba nem törte össze magát, ahhoz viszont még nem volt elég, hogy beinduljon az automata zúzóberendezés - így valójában a gyermek egyszer ténylegesen született meg, majd a zuhanást és a zúzógépet túlélve még kétszer.

A Fort Green-i lakópark karbantartója figyelt fel az újszülött sírására reggel fél 10 körül, ő értesítette a rendőröket is. A csecsemőt kimenekítették a szeméttárolóból és a Brooklyn-i kórházba vitték, majd rövidesen rátaláltak az anyára is, aki bevallotta, hogy előző este 8 óra körül adott életet a picinek.

Laquasia Wrightra komoly büntetés vár: felelnie kell a gyilkossági kísérletért, valamint 17 év alatti gyermek bántalmazásáért is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.