Facebookon osztotta meg a bizarr fotót

Morbid: széles vigyorral pózolt halott nagyija mellett

Nem túl szokványos fotót tett fel magáról a közösségi oldalra az egyik felhasználó: a képen széles vigyorral néz a fotósra, mellette pedig ott fekszik a nagymamája... - felravatalozva!

2011.12.12 10:49ma.hu / manna.ro
Fotó: Facebook

Híressé akart válni és ez sikerült is annak az amerikai férfinek, aki a Facebook-oldalára egy igencsak megdöbbentő fotót töltött fel saját magáról és nagymamájáról. Ezt persze naponta százezrek teszik meg, csakhogy a Steve nevű fiatalembernek a nagymamája épp felravatalozva "várta", hogy eltemessék!

A képhez "Steve" csak annyit fűzött, hogy elismeri, beteg dolgot művelt, ismerősei azonban eleinte alig akartak a szemüknek hinni. Aztán mikor nagy sokára megjelentek az első kommentek - több héttel a fotó felkerülése után! -, döbbenten kérdezgették, hogy ezt tényleg komolyan gondolta-e, más pedig jelezte, hogy ez nagyon nincs így rendben.

Azt nem sikerült kideríteni, hogy vajon a kegyeletsértő kép valódi-e, illetve hogy eltávolíttatta-e az oldal kezelője a felhasználóval azt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.