Hálószobája mellett tartja anyja és fivére hullájá

Kiásatta halott anyját, hogy simogathassa a fejét

Hét évig bírta ki elhunyt anyja nélkül, aztán inkább kiásatta és saját lakásába vitette a holttestet egy férfi, aki így minden nap meg tudja simogatni a nő fejét.

2011.05.30 11:29ma.hu / manna.ro

1976-ban vesztette el szeretett édesanyját a most 85 éves Vasile Mogoiu, ám hét évvel a temetés után is úgy érezte, nem bírja ki a közelsége nélkül. Így hát kérvényt nyújtott be és kihantoltatta a nő maradványait, majd a saját házába, a hálószobája mellé szállíttatta, hogy minden nap mellette lehessen.

A romániai férfi rendszeresen "meglátogatja" a tetemet, gyertyát visz neki és mindig megsimogatja a fejét - de nemcsak az őt valaha egyedül nevelő anyjával teszi ezt!

A 80 évet és 2 hónapot megélt nő holtteste mellett nyugszik egy másik, fiatalabb test is, 67 éves korában elhunyt testvéréé, aki tüdőrák miatt hagyta itt a földi létet. "A gyermeknek az anyja mellett a helye" - magyarázta Mogoiu, ezért fel sem merült benne, hogy Ion fivérét máshova temettesse.

Amikor pedig ő meghal, azt szeretné, ha a két szeretett személy mellé temetnék el. Már csak az nem világos, hogy ezt pontosan hogyan képzeli: ő is a "halottas szobában" szeretne nyugodni, vagy akkor végre hármukat egyszerre helyezhetnék végső nyughelyükre?

Fotó: manna.ro


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.