Fejre utazott a fertőző beteg

Kannibáltámadás a közelben: leharapta a fülét és a járdára köpte

Egy 21, illetve egy 18 éves fiú fülét próbálta leharapni egy drogos férfi a szerbiai Lazarevacban.

2012.08.09 18:43ma.hu

A délszláv kannibál vélhetően kábítószer elvonási tünetekkel küzdött, ráadásul állítólag hepatitis C-vel is fertőzött. Mint kiderült, nem ez volt az első kannibál cselekedete: tíz évvel ezelőtt szintén rátámad valakire egy kocsmában – akkor a férfi orrát harapta le.

A 38 éves emberevő először a dinnyeárusként dolgozó 18 éves Nemanja Jeremicset támadta meg. A tizenéves fiúnak sikerült kiszabadulni Mike Tyson leghívebb szerb követőjének kezéből. Később a 21 éves Nemanja Vucsics már nem volt ilyen szerencsés.

“Egy kávézóban ültem a barátnőmmel, mikor láttam, hogy a fickó felém jön. Azt hittem köszönni akar” - mondta el Vucsics. “A kézfogás helyett megragadta a fejem, magához rántotta és a fülembe harapott”. A férfi nem csak beleharapott, de fogaival le is szakított egy darabot a fiatalember hallószervéből, amit később a járdára köpött.

Kép: smedia.rs

A fiúnak az első sokk után sikerült összeszedni a füldarabot és véres fejjel iszonyatos fájdalmak közepette berohant egy közeli orvosi rendelőbe. A doktorok is ledöbbentek mikor meglátták a fiatalembert saját fülének egy darabjával a kezében, de gyorsan sikerült visszavarrniuk. Mindkét áldozatot átszállították a belgrádi elsősegélyközpontba.

Itt aztán megtudták - mintha a korábbi események nem lettek volna önmagukban is elég megrázóak - hogy támadójuk Hepatitis C-vel fertőzött. A férfit egyébként a rendőrség gyorsan elfogta, és a belgrádi különleges rabkórházba szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.