Egy autóvezetőre támadt rá az őrült férfi

Újabb kannibáltámadás: most Kínában

Az elmúlt hetek kannibáltámadásai után ezúttal Kínában történt egy hasonló eset, ám itt nem egy járókelőre támadott rá az elkövető, hanem egy autót állított meg és annak a vezetőjét kezdte marcangolni.

2012.07.02 13:29ma.hu

Egy kínai nő esett áldozatául a legújabb kannibáltámadásnak, bár egyelőre ezt az esetet nem a fürdősó-drog számlájára írják, mint a korábbiakat, az elkövetőt a kínai sajtó csupán erősen ittasnak minősítette. A sofőrként dolgozó férfi állítólag a kelleténél többet ivott ebéd után, ez okozhatta a kényszerképzeteit.

A Kína dél-keleti részén található Wenzhou városban az áldozat épp egy buszmegállóhoz közeledett autójával, amikor a sajtó által Dong néven emlegetett férfi kiszaladt elé az útra és megakadályozta a továbbhaladását. Felugrott a motorháztetőre, majd őrülten ütni kezdte az autó szélvédőjét, miközben a halálra vált Du segítségért kiáltott. Aztán kiszállt az autóból, hogy elmeneküljön, de ez végzetes hibának bizonyult: a felbőszült férfi a kocsi tetejéről ráugrott és leteperte a földre.

Szemtanúk beszámolója szerint ezt követően elkezdte Du arcát marcangolni, orrát és ajkait harapta, míg végül már mindenhol ömlött a vér. A járókelők megpróbálták leszedni a nőről a támadót, de mint mondták, annyira bekattant, hogy képtelenség volt szembeszállni vele. Végül a kiérkező rendőröknek sikerült csak megfékezniük az őrült támadót, bilincsbe verve vezették el.

Du kórházba került, ahol az orvosok azt mondták: plasztikai sebészre lesz szüksége, hogy helyrehozzák az orrán és a száján szerzett sérüléseket. Az elmúlt egy hónapban csaknem fél tucat hasonló eset történt, többségük Amerikában, az első nagy port kavart kannibáltámadás május végén Miamiban következett be, amikor egy fürdősótól önkívületi állapotban lévő férfi egy hajléktalan arcának a 75 százalékát megrágta - végül a rendőrök kénytelenek voltak lelőni az őrjöngő támadót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.