A támadó és az áldozat is meztelen volt

Megrázó! Élő áldozatából falatozott a kannibál - rendőrök lőtték le

Egy kerékpáros jelentette a miami rendőröknek, hogy épp egy kannibáltámadás szemtanúja volt az egyik híd alatt. Az elkövető a felszólítás ellenére is csak vicsorgott, így kénytelenek voltak fegyverrel fellépni ellene.

2012.05.29 09:31ma.hu

Borzalmas jelenetnek lehettek tanúi egy Miamiban tartott fesztivál résztvevői, bár csak egyvalaki volt, aki végül fogta a telefont és felhívta a rendőrséget. A hátborzongató jelenet egy hídláb közelében, egy kerékpárúton zajlott, ahol két meztelenre vetkőzött férfi feküdt és az egyik szó szerint a fogával marcangolta a másik arcát. A szemtanú épp a városközpontot a tengerparttal összekötő kerékpárúton haladt, amikor a lehajtó rámpánál észrevette a vad támadást.

Először megpróbálta ő maga felszólítani a támadót, hogy hagyja abba a másik férfi arcának rágását, de hatástalanul, így kénytelen volt rendőri segítséget kérni. A környéken egyébként abban az időben meglehetősen sokan tartózkodtak, mivel szombaton tartották a város egyik fontos évfordulója alkalmából a szokásos éves Hip-hop fesztivált. A hívásra kiérkező rendőr szintén megpróbálta szóbeli utasítással elejét venni a mészárlásnak, de a támadó csak vicsorgott rá, majd újra áldozata felé fordította figyelmét.

Végül nem volt más választása, mint lelőni a kannibált, akire az első, figyelmeztető lövés nem volt hatással - ezt a közelben tartózkodó szemtanúk is megerősítették -, így addig lőtte a tiszt a férfit, míg az bele nem halt. Később az áldozatot is sikerült azonosítani, egy 31 éves irodai alkalmazottról van szó. A támadó megölése után őt a város egyik kórházába vitték, de azóta semmilyen információt nem adnak ki róla.

Magáról a borzalmas esetről is csak annyit mondtak el a miami rendőrök, hogy tudatmódosító szer - valószínűleg LSD - váltotta ki a támadást, amelynek hatására a test teljesen elveszíti a fájdalom és az események érzékelését, a delírium pedig gyakorta vezet katasztrófához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.