Megkóstolták: csak az egyiknek nem ízlett

Kannibál videó: emberhúst ettek egyenes adásban a műsorvezetők

Kannibálshow-val feszegette a jó ízlés határait egy holland televízió: a BNN csatorna két műsorvezetője a kamerák előtt megkóstolta az emberhúst - ráadásul egymásét.

2011.12.22 14:24MTI

A műsorvezetők ezzel hivatalosan is kannibálokká váltak - mondott véleményt csütörtöki számában a De Telegraaf című magazin. A Proefkonijnen (Kísérleti nyúl) című népszerű tudományos műsor készítői arra voltak kíváncsiak, milyen íze lehet az emberhúsnak.

A két férfi korábban két kis darabot vágatott ki saját testéből. Ezeket a kamerák előtt egy szakács napraforgóolajban kisütött, majd a műsorvezetők gyertyafényes asztalnál ülve elfogyasztották. Egyikük azt mondta, hogy valóban húsíze van annak, amit eszik, a másik azonban hozzátette, hogy egyáltalán nem találja finomnak a furcsa falatokat.

A nemzetközi szinten is nagy feltűnést - és gyakran undort - keltő műsor akár jogi következményekkel is számolhat. A testrészek orvosi indok nélküli eltávolítása és az emberevés ugyanis Hollandiában is tilos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.