Vallási okból ették meg áldozataikat

Húsos pitét csináltak áldozataikból a brazil kannibálok

Két férfit és egy nőt tartóztatott le a brazil rendőrség, miután felmerült ellenük a kannibalizmus gyanúja: a hatóságok szerint nemcsak megölték áldozataikat, hanem húsos pitét készítettek belőlük.

2012.04.16 17:29ma.hu

Három elkövetőt tartóztatott le a brazil rendőrség kannibalizmus vádjával, a gyanú szerint két nőt öltek meg és ettek a húsából, sőt, a gyanútlan szomszédoknak is eladtak abból a hússal töltött tésztából, amely nagy valószínűséggel az áldozatokból készült. A háromtagú csoport - két férfi és egy nő - azt mondták, meg akarták tisztítani a világot, ennek érdekében évente három nőt terveztek megölni.

A Telegraph című brit napilap beszámolója szerint a rendőrség a három feltételezett elkövető házának kertjében két holttestet talált, amelyek egy 20 és egy 30 éves, a közelmúltban eltűnt nő maradványai lehetnek, bár biztos információt csak az igazságügyi azonosítást követően lehet mondani.

A borzalmas tettel gyanúsított 51 éves letartóztatottak "jól fizető gyermekmegőrzési munkalehetőséget" ajánlva csábították magukhoz az áldozatokat, akiket úgy választottak ki, hogy "egy szellem figyelmeztette őket, hogy rossz emberek" - derül ki a vallomásokból.

A házkutatás során találtak egy 50 oldalas könyvet is, amelyet a trió női tagja írt, részletes rajzokkal és magyarázatokkal kiegészítve a kannibalizmusról. A nő egyébként egyetemi végzettséggel rendelkezik és feketeöves karatemester - mondta el a rendőrség szóvivője. "A trió azért evett az áldozatok húsából, hogy ezáltal tisztuljon meg a lelkük" - fűzte hozzá Democrito Honorato.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.