Régóta gyanították a kannibalizmust

Morbid kannibálok: Pörköltet főztek a halott lábából

Először csak sírrablásnak tűnt, de hamarosan kiderült, több áll a háttérben: egy pakisztáni testvérpár bizarr okból csonkított meg egy előző nap eltemetett holttestet.

2011.04.06 13:39ma.hu / manna.ro

Borzalmas bűn miatt tartóztattak le két pakisztáni testvért: a bizonyítékok után ők maguk is bevallották, hogy nemcsak meggyaláztak egy holtat, de meg is ették a lábát.

Az esetet a mindössze egy nappal korábban eltemetett fiatal nő rokonai fedezték fel, akik a sírhoz visszatérve döbbenten látták, hogy máris feldúlták szerettük végső nyughelyét. Jelentették a rendőrségen a bűncselekményt, amelynek felgöngyölítése során még a nyomozókat is meglepte a szörnyű brutalitás.

A 40 éves Muhammad Arif és 37 éves öccse, Farman Ali a frissen elhantolt testet kiásták, majd levágták a lábait és egy részét megfőzték pörköltnek.

A két férfi szomszédai már korábban is gyanították a kannibalizmust, de egészen mostanáig nem volt rá bizonyíték. A házkutatás során a hatóságok megtalálták a nő lábának többi darabját, amely addigra már gondosan fel volt darabolva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.